Ах, тези деца!

Вчера ми се наложи да обиколя доста детски магазини- дрехи, играчки, маркови, обикновени, специални. Купувахме подарък за едно малко бонбонче, което ще го кръщават. Да пропуснем факта, че от цялото обикаляне нищо не купихме, за друго е поста 🙂

Влязохме в доста големи магазини за детски облекла и играчки. Положително впечателние ми направи, това, че продавачките са доста услужливи. Имайки предвид, че с една колежка си харесхме няколко рокли и поли за бременни и продавачката ни окуражи, че дори техни колеги са си взели подобни 🙂 Дрешките за момиченца бяха очарователни. Виждаш най-новите дрехи от витрините на Графа, само че смалени многоркатно. Клинчета, сукмани, живи цветове, каскети, цветя за апликации. Друго, което ми направи впечатление бяха и цените. Някои от дрехите бяха по-скъпи и от тези, които аз самата си купувам. Сякаш нарочно оставих сметката за по-късно. Страшно е да помисля какви доходи трябват, за да снабдиш детето си с тези така хубави, но и скъпи дрешки. Вероятно зависи и от магазините, в които влизаш. Не съм компетента, но май влязохме в марковите. Да се надяваме, че когато му дойде времето всеки от нас наваксва с подобна иформация, иначе бая ще се охарчите, от сега да знаете.

Едната девойка, с която бяхме, пък имаше фобия от деца. Странно, но всеки с неговите си странности, няма как. За нея не бе особено приятно да гледа миниатюрните дрешки, бибероните, майките с колички и скимтящите дребосъчета. Надявам се да промени това мислене след време. Статистиката не знам какво показва, но около мен има доста бременни жени. Хубаво е, че все повече млади хора си имат наследници. Още по-хубаво е, ако някой реши да повтори. Разбира се, за момента не се включвам в това число, но важна е каузата.

Оставям заключението на всеки един от вас, защото то ще е различно, няма спор 🙂

Advertisements

One thought on “Ах, тези деца!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s