Acid Jazz по септемврийско време?

Как ви звучи? Този пост трябваше да е сериозен, но и тази вечер не мога да извлека нищо по-далеч от стандартните ежедневни глупости.

Една от новините на деня е хубава: Brand New Heavies ще са тук на 17 септември. Хората спретват един концерт на българска земя. Ако бъда честна информацията ми попадна съвсем случайно, но след като прочетох статията, след като прослушах няколко парчета в www.youtube.com няма съмнение, ще се ходи. Може би няма да има на кого от сега да кажа за билетите, но аз ще си взема един. Ако пък нямам възможност да ида здраве да е, ще почерпя някой с голямо удоволствие. Предполагам, че концертът ще е на ниво. Това ходене ще го предвидя по от рано, така ще събирам положителни очаквания цяло лято, така ще бъда с план за една от вечерите по сесийно време, ми страхотно го измислих пък!

Преди около две седмици си направих разнообразие в сряда вечер и с още едно подобно събитие. Kool and the Gang изненадаха приятно цяла Зала 1 на НДК. Беше страхотна вечер. Тях си ги бива. Искам да ходя на още такива концерти. Искам да виждам толкова живот във всеки човек, който срещна и погледна в очите, толкова голяма и бликаща жизнерадост и лъчезарност.

Всичко това е чудесно, сега остава да дочакаме септември, нали…. 🙂

Със здраве!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s