Когато въображението говори

Този месец е изпълнен с дни на творения. Творя какви ли не неща, само защото някой е измислил повече от необходимото за смахната програма в университета.

Последното, с което се гордея е ролята ми на президента на САЩ или по-скоро на текстописеца му. Жалко е само, че не успях да вкарам и малко часове актьорско майсторство. Въпреки това ме похвалиха с добри ораторски умения. Така че доставям малко удоволствие и на Вас, представяйки Ви щипка смях за сметка на американците и техния чернокож президент, а дори и още нещо 😉

barack-obama

Информативна реч от името на президента на САЩ – Барак Обама до своите сънародници във връзка със сключен съюз между Земята и планетата Венера. Събитието се излъчва от Белия дом.

Драги сънародници,

Днес е паметен ден в историята на човечеството. Успяхме да постигнем споразумение за сътрудничество със извънземните ни съседи от планетата Венера. Когато присъствието на Венерианките на Земята бе факт, всички ние останахме смутени. Въпреки противоречивите изказвания от страна на народа и дори държавни глави и лидери на мнение, отговорни експерти от НАСА установиха изключително добронамерен тон на тези създания към нас като цивилизация. Предшестващата ни история говори за предубеденост на народа, за съществуването и на други разумни същества във Вселената освен жителите на Земята.

За мен е чест да обява, че беше договорено взаимно сътрудничество между Земляните и Венерианките. То включва разменни образователни програми на млади ентусиасти, които искат да прекрачат галактическите граници.

Искам да изразя нашата благодарност пред целия свят, който подкрепя този съюз и оценява усилията ни за активен галактически и дипломатически живот. Министър председателят на Холандия – Jan Peter Balkenede е ангажирал вече 100 декара насаждения от лалета в Холандия за приветствие на новите ни гости. Избран е сорт червено лале, тъй като нашите приятели от Венера са от женски пол.

В момента се водят преговори и със съседите ни от планетата Марс. Съпрузите на Венерианките, които са установени там до един. Очакваме тяхното сътрудничество и желание за галактическо взаимодействие, макар и за жалост на земните мъже, които няма да успеят да се насладят само на гостенките от Венера. Венерианките се съгласиха да оказват помощ на Земята и при евентуални галактически атаки. Очакваме, че съюзът Земя – Марс – Венера ще се превърне в много успешен за бъдещата вселенска политика.

Надявам се, че съюзът няма да смути и нашите експерти в областта на Астрологията, още по-малко да се наложи да се правят изменения във вече изградените парадигми. Всички ние знаем какво представлява присъствието на Венера в някой от астрологическите домове, но нямаме информация до момента какво представлява феномена – Венерианка в нечий землянски дом.

Искам да Ви информирам и за свикания от мен референдум през изминалия ден. Венерианките се свързаха първо с нашата нация. Това е и причината да се обсъжда промяна в един от националните ни символи. Предложението на моите колеги е – освен звездите на флага, които символизират щатите в държавата ни, да добавим и малка планета в средата, която да е представителен знак за космическия ни съюза.

Преди да завършва своето обръщение в този важен за нас ден, с радост добавям още един привърженик на нашите действия – моят колега от Русия – Дмитрий Медведев. Имах да разговарям с него по „червения телефон“ минути преди началото на тази реч. Руският президент поднесе своите почитания относно нашите добри умения по водене на политически преговори и дипломация. Поздрави и Вас като модерни граждани, които възприемат света адекватно и обективно.

Твърдо можем да заявим, че днешното споразумение поставя началото на сближаването на земляните и космическите ни съседи.

Целият ни екип, както и нашите международни партньори ще участват в мобилизирана система от средства, чрез които да осигурим едно оптимистично и елегантно бъдеще за своите деца и галактически партньори.

Благодаря и Бог да пази Америка!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s