Новите очила на Краля :)

Привет на всички, които очакват още сълзливо романтични постове в моя блог. От известно време не се чувствам добре с музата и писането на философски проникновения. Още по-малко знаете, че не се занимавам в блога с обществено значими теми или размисли. Днес, обаче, ще Ви говоря за лайфстайл , PR и крале … на онзи порочния бизнес. Последните дни сякаш бяха изпъстрени от рок, звезди, чалга клубове. Всичко това добре, освен дъждовете, които ни заляха.

В същото време PR-ката на Азис (Нели Жекова) залива ТВ екраните с Азис. Нали знаете как се прави PR в България или аз да Ви разяснявам. Както и да е. „Нелка“, както я нарича Василка, пуска мухата по всички праймтайм шоу програми. И Азис е на преден план дори в Сутрешен блок. Защо ви казвам всичко това? Нямам нищо против човекът Васил Боянов. Той е изградил живота си така че да го харесва, да осигури хубав живот на себе си, семейството си, дъщеря си. Успял е да намери работа, която да го удоволетворява и да гони творческите идейки, които му щукват на него или на някой още по-гениален човек зад него. Факт е, че успя да влезе и промени едно общество заедно с колегите си. За това, обаче, не са виновни чалгарите или Митко Пайнера, сами си го направихме.

Тук обаче искам да Ви разкажа за Новите дрехи на Царя или по нашему – Новите очила на Краля на попфолка. Вие когато си купите нова дреха излизате само с нея по дискотеки и барове, че да се покажете, че да сте готини, джиджани, нали? Представете си тези икони от Попфок индустрията. Тяхната заплата е десеторно по-голяма от Вашата. Те плащат данъци, ако решат. Купуват си скъпи дрънкулки и парадират с тях. Азис не е такъв, може би? Той явно наскоро си е купил нови очилца. И по време на PR кампанията си – ходи по всички предавания и гледа сластно през очилцата. Тъй като наистина ми направи лошо впечатления, реших да споделя с Вас и доказателствени материали по въпроса:

изт. http://www.novatv.bg

Миналата седмица може би, Азис напътстваше Стефчо в Отечествен фронт как да стане звезда. Може би грешката му е била, че не е взел втори чифт и за мотивираното момче, което търси своя път към Висшето общество. Или поне Карбовски се пъне да хване повече рейтинг. Браво, Нели, първо попадение да покажете на Краля новите очила.

изт. http://www.btv.bg

Кралят е на гости в Модерно по BTV, бори се с мъжкараната Руслана за титлата „Моден Диктатор на седмицата“. След хилядите борби с дрехи и неприкосновения аксесоар СЪЩИТЕ очила, той не успя да се пребори, а Руслана прибра титлата за миналата седмица. Sorry, Васко.

изт. http://www.btv.bg

Само вижте колко добре му стоят, защо публиката не му даде шанс?

изт. ТV7

Нова тениска, нов късмет. Старите очила, ама пак с микрофона в ръка. Мдам, Азис пее на живо в предаването на TV7, „На инат“. Очилата му стоят невероятно на фона на облицовката в Студиото.

изт. TV7

Дали жестовете на Васил не допълват аксесоара му очилата с главо „О“?

изт. TV7

Кралят си е крал до край.

изт. www.btv.bg

Днес, на Еньов ден – Азис поставя рекорд по носене на един и същи аксесоар в цели 4 предавания 🙂 Васко, дори аз, когато ходя на работа сменям обеците, колието. Препоръчвам ти или друг стилист, или по-добър PR, че да ти вади такива поуки. Дори кралете допускат грешки, а публиката е безкомпромисна в това отношение.

изт.www.btv.bg

Дали крие нещо той зад тези очила? Ако бях писар в онази жълтата „преса“, щях да Ви кажа, че новият му мъж, го е набил, да – ама не. Той просто е модерен с своите нови очила 😉 Ала те вече не са чак толкова нови. Близо 2 седмици се върти с тях в ефир.

Аз още в началото ви казах, че много харесвам Васко и той самият явно си е взел поука, защото във в.Труд има публикация от днешния ден за неговите изяви и определено очилата са други!!!

изт. в. Труд

Мдам, формата им е закръглена. Е да, малко са жълтеникави като предишните, но това е стил 🙂

Пожелавам много успех на него и PR-ката, която вади интервюта и гостувания като от магьосническа шапка. На това му се вика комуникационен план. Само не прекалявайте, мили хора. Дори опростелият и неграмотен народ събира 1+1+1+1 и прави средно 4 гостувания с едни очила 😉

Айде за другия път по фнимателно с публичните изяви!

Успех и със здраве!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s