Моето минало

„Живеем в миналото и дори да искаме, не можем да се отърсим от спомените. Дали това е несъзнателно или се страхуваме, че няма да имаме очакваното от нас бъдеще – с много веселие, щастие и любов. Страхуваме се, че то ще бъде същото като миналото. Може би самите ние почерняме бъдещето си с тези  мрачни и песимистични мисли. Нека не забравяме колко важно е миналото, то ни е учило досега да живеем и да се учим от допуснатите грешки, но нека в новия път на бъдещето вземем с нас хубавите моменти и на основата им да изградим още по-хубави.

Не мислите ли, че животът щеше да е еднообразен и скучен, ако в него нямаше безброй препятствия (е някой може и да е попрекалил в броя), но иначе нямаше да има за какво да се борим! Ние сме родени силни, за да защитаваме това, което искаме, а за да направим красив, пълноценен и щастлив живота си, то трябва и сила, и база, на която да градим!

Не забравяйте миналото, защото това са вашите деди, тези, които са ви научили да мислите, да живеете, тези, които са ви направили такива, каквито сте, но не пренебрегвайте и бъдещето, защото това е изпитът, на който ще покажете достатъчни ли са ви били уроците на миналото или вие нужно още упражнение, за да се усъвършенствате в изкуството да живееш. „

Да, така пишех преди 8 години. Това е първата ми публична изява в училищния вестник на Бастилията. Напредъкът е в дизайна и едната идея по-добра стилистика. Дори не затвърдих кариерата си в медийното пространство. Темата, обаче, е една и съща досега. Винаги минало ми се върти в главата… Може ли едно момиче на 17 да знае по-добре какво трябва да правиш с миналото си, отколкото аз сега знам на 25?  Възможно е. Научих се да не споря за всичко и по много.

Поздравявам ви с една песен в този тон и обещавам да споделя повече за възприятието си за миналото малко по-късно.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8vuakIrcgFY%5D

Със здраве!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s