За мене си ;)

Оня ден, в който зарових WordPress  бешее прекалено мрачно, нямах идея как да се опиша. И тъй като съм прикрит егоцентрик всъщност го направих без грам скрупула.

Първи опит на онази на двайсе’ годишната:

„Нормалнa девойче жена, която прекрачва (20)25г. ей сегичка…, открива неволите, радостите и изненадите на живота… Като цяло не е хубаво човек сам да се описва. Но нали трябва да има about, ще кажа мъничко от моето мнение. Нито съм скромна, нито пък прекалено самозаблудена в преценката. За себе си смятам, че съм шматоче, но с приятелите си се разбирам, това е, защото ме познават добре. Обичам да говоря глупости от време на време, без да се усещам, а понякога и с голямо удоволствие си се усещам и продължавам. Весело…така естествено си изглежда. Пък и не е нужно всяко нещо да се приема по сериозния начин. Като цяло разделям сериозното от шегаджийското, а понякога ги смесвам до безобразие. Има хора и хора, моменти и моменти, и въобще …на тоя свят какво ли няма! Работата ми и животът ми също са свързани с много говорене, така че тук съм силна, оборете ме!“

Мдам, беше Ноември. Пак сарказъм или не – имах рожден ден скоро, защо да не си създадях още един повод за празнуване през годините.

В продължение на егоцентризма, трябваше да приложа и снимки (практиката беше грациозно пренесена основно във Facebook):

На 20 изглеждах така:

Благоевград 2006г.

На 25 съм такава:

 Братислава, 2011г.

На 27 съм такава:

10563537_10154345046335507_134999198_n

Варна, 2014г.

Блогът е кръстен Just Smile! Аз лично в повечето случаи обичам да съм усмихната и призовавам, всеки който е ядосан (по някаква причина) и чете това, и той да се усмихне…, въобще времето да не влияе на усмивката ви и на готиното настроение. Доста неща се промениха и смениха в блога, но това мнение си остава зазидано и не мърда. Като репликата „Усмихни се на живота, за да ти се усмихне и той“ от Петър Бурнев.

Блогът от черен дизайн придоби този чисто нов беличък. Много ми е фенси заглавието, ще ме прощавате. Интересно развитие на обстоятелствата е, че уж се смеем, а всъщност публикациите са си откровено казано депресарски. Предупреждавам, че може да не спра тенденцията и занапред въпреки бялото.

Някои хора не приемат блоговете насериозно, други  просто мислят, че такива неща са безцелно пилеене на времето. И все пак това се оказа интересен маниер да изразявам пред хората начина си на живот, така че да успеят да го видят през моите очи, начинът ми на мислене, чувствата, които ме съпътстват. В началото се притеснявах, че това е прекалено лична зона. Да, то е лична зона, която не бива да се показва така своеволно, но … за щастие или не, блогът ми не е често посещавано комерсиално четиво. Не претендирам с гениални писателски качества, които да запълват нечие свободно време. Просто искам да чувствам, че моите 1-2 часа писане са ме накарали да се усмихна накрая или поне да излея чувствата си. Много ми се иска да продължа и с поредицата  Just Live… – ако имам достатъчно свободно време, муза, интересни преживявания, хубави моменти и добри  приятели, ще споделям всяка интересна частица от ежедневието си – най-вече концерти, пътувания, клубове и хора. Любимите ми!

Животът е да се живее, недейте да го пропилявате в мръщене. Не претендирам, че ще говоря някакви „философски истини“. Ако ви е интересно, заповядайте. Аз, както винаги, давам всичко от себе си.

Стига толкова обяснения! Влизам в действие!

Have fun! 😉

Advertisements

5 thoughts on “За мене си ;)

  1. Ако не беше Дани нямаше да се сетя че имаш блог. Определено ще почна да те „подслушвам“ какво пишеш 🙂 Единственото което мога да и кажа е- блаодаря ти че си винаги толкова усмихната. Много е заразително. Наистина много се радвам, че те познавам пиленце.

  2. Здрасти Марти!

    Много ми харесва новия облик на твоя блог:)
    И разбира се усмивката ти. Както казват наш’те братя американци – keep smiling.

  3. narejdam se s UDOVOLSTVIE na opashkata na USMIHVASHTITE se s teb ! 🙂 i vednaga prasham mail na BTV shtoto ne sa im verni prognozite – v sofiq vinagi gree slunce koeto daje si ima ime Marti!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s